Wijnproeverijen
Om u in de gelegenheid te stellen de Portugese wijnen te proeven en de bijzondere kwaliteit te ontdekken organiseren wij  ook wijnproeverijen op verzoek.
Tijdens deze proeverijen kunt u kennis maken met de zeer aantrekkelijke en bijzondere smaak van een breed scala van ca. 10 Portugese wijnen. Daarnaast krijgt u uitleg over "het proeven" en krijgt u informatie over Portugal en de diverse wijngebieden, wijnen, druiven, wijnoogst enz. De wijnen kunnen we combineren met enkele Port wijnen en olijfolie. We kunnen ook een proeverij organiseren van uitsluitend (speciale) Port wijnen. 
Uitgangspunt is dat we de proeverijen op een locatie van de klant verzorgen. 
Misschien leuk een wijnproeverij te organiseren met familie, vrienden, buren, collega’s of binnen uw vereniging.
Wij gaan uit van een minimum aantal deelnemers van 12, waarbij onze voorkeur uitgaat naar ca. 15. Minder kan, daar maken we dan specifiekere afspraken over.
Kosten per persoon bepalen wij in overleg met u afhankelijk van de inhoud van de proeverij. Wij verzorgen daarvoor de wijn/Port/olijfolie, de beschrijvingen en de presentatie.
Na afloop van de proeverij kunnen de deelnemers  alle wijnen enz. met een aantrekkelijke korting bestellen. 
 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Casa Condado verkoopt geen alcohol aan jongeren jonger dan 18 jaar. Daarmee willen wij bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.
Tevens kunnen wij bij de levering van de wijnen nog een controle uitvoeren.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?