Azeite Virgem Extra Quinta da Boeira
Azeite Virgem Extra Quinta da Boeira
Deze olijfolie wordt geproduceerd door onze Port leverancier en is van top kwaliteit! Maar ook heel speciaal door het prachtige porseleinen flesje met opdruk van vroeg 19de eeuwse Portugese tegels.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 43,95
€ 39,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze olijfolie wordt geproduceerd door onze Port leverancier Quinta da Boeira van olijven uit eigen olijfgaarden in het Douro gebied. De olijfolie is een blend van de olijfsoorten Picual en Cobrançosa. De blend van deze olijven geeft een zeer aromatische olijfolie van uitzonderlijke kwaliteit.
Evenals bij de Ports staat Quinta da Boeira dus ook bij de produktie van olijfolie voor kwaliteit, maar ook voor bijzonder mooie presentatie van het product.
De Quinta heeft een porseleinen flesje ontworpen om, zoals ook in vroegere tijden, de olijfolie te beschermen tegen invloeden van buiten, zoals licht. Het is gedecoreerd met een tafereel van vroeg 19de eeuwse Portugese tegels. Daardoor kan het flesje als de olijfolie op is, als decoratie worden gebruikt, maar ook om navul olijfolie in te doen. Waar de zuurgraad tot 0,8% mag zijn voor virgem extra olijfolie, heeft deze olijfolie maximaal 0,3%! Zeer zacht, fruitig en aromatisch.
De inhoud is 50 cl.

Quinta da Boeira is voornemens om elke 2 jaar het design van het flesje te wijzigen waardoor het ook een verzamelitem kan zijn.

 
Naam
Azeite Virgem Extra Quinta da Boeira
Regio
Douro
Druifsoort
n.v.t.
Producent
Quinta da Boeira
Jaar
2022
Kleur
n.v.t.
Soort
Virgem Extra
Land
Portugal
Alcoholpercentage
n.v.t.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.