Alvarinho Tiroliro
Alvarinho Tiroliro

Uitstekende frisse wijn met veel indrukken van veel verschillende soorten (exotisch) fruit. Vinho Alvarinho (wit) is heel bijzonder vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van de Alvarinho druif.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 9,95
€ 8,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Uitstekende frisse wijn met veel indrukken van veel verschillende soorten (exotisch) fruit. Vinho Alvarinho (wit) is heel bijzonder vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van de Alvarinho druif. Geeft een lage opbrengst, echter van zeer hoge kwaliteit. Alvarinho wijnen behoren tot de betere witte wijnen van Portugal, hetgeen wordt bevestigd door de vele nationale en internationale prijzen die deze wijnen behalen. Wordt praktisch uitsluitend geproduceerd in het noordwesten van Portugal in het gebied langs de Minho rivier (Monção en omstreken).
Veel Alvarinho wijnen worden veelal boven € 10,= per fles verkocht. Onze leverancier kan de wijnen voor een interessante prijs aanbieden zodat de prijs voor de consument véél lager is.
Deze Alvarinho is een heldere, licht citroen kleurige witte wijn, zuiver en intens in de geur. Het is een droge wijn met een meer dan gemiddelde body, een uitstekende evenwichtige wijn, elegant met een lange afdronk. Indrukken van limoen, groene banaan en amandel. Heerlijk zacht. Uitstekende prijs/kwaliteit.
De wijn dankt zijn naam een een van de bekendste liedjes van de wereldberoemde Portugese Fado zangeres Amalia Rodrigues.

Naam
: Alvarinho Tiroliro
Regio
:
Druifsoort
: Alvarinho
Producent
: Casa Santos Lima
Jaar
: 2018
Kleur
: Wit
Soort
: Stille wijn
Land
: Portugal
Alcoholpercentage
: 12,5 %

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.